KOMMENTEERAAA!!!!!! D:<

Hallå i stugan!!!

Idag har jag inte gjort så mycket bara varit på fritids fast det e sommarlov!!! Äää... Jag har ingenting att skriva bara att pappa kom hem idag jag blev jääääääääääääätteeeee glad när han kom hem!!! :D Jag har en grej som jag ska säga till Nea o Matte. Hoppas att ni läser det här: Säg inte att det är ingen som läser era bloggar för det gör typ alla till o med jag. Det är jag och en massa mer som jag känner som har bloggar och som typ ingen kommenterar på och typ ingen läser. Ingen läser min iallafall tror jag för det är ju ingen som kommenterar.
Ville bara säga det och att ni får gärna kommentera jag kanske också kommer tappa hoppet om inte någon kommenterar på bloggen fast jag vet inte riktigt. Nu är det dags att säga det:


Bajs från bloggaren som skrev det här!!! XD X) XP :D :) :P =D =) =P


Picknick med klassen!!! ;D

Hallå i stugan!!!


Idag var jag i skolan som började halv nio (som vanligt) men jag skulle både ha med mig kläder till pjäsen som vi har gjort och för att ha byggmatrial till våra broar som vi hade byggt. Sen städade vi vid våra bänkar och så läste vi och så gjorde vi lite matte och sånt. Sen vid halv sex tiden skulle klassen som jag går i ha en picknick med mig.
Vi körde brännboll. Först körde bara barnen men sen kom rätt många vuxna och körde med oss. Det blev lagen vuxna mot barnen. Jag åt pasta sallad och en muffins och kakor. Mums!!! Jag ville bara säga att min bro blev bra men nu var det ingen mer. Jag brukar skriva så lite så jag skriver bara lite nu: Achmed jag har ingea jfdaoöpjkdflöajfdklaöjfkdlaöjfkdöafk löjafk adhfiuhrgraivuaieofjeuaifhnrjeakngureaingirjauhgjerngauriengiaurehgareijngiajreklngoureiangureaiongjarek iawjgi arhijgkoewagijaerkngirjkelni rgnioakngui uithngiruieidhgnjrsek hgi uief ngsnui ghiue hk ujkurugj yuhjgui gnijkgujg bgrfdjn grujgurejkgy udjuejgrje uhjrk huirereui uir urie uur hrui rui gruh rhur euiuiksre iuerhu  huthur ehugr uhgr. 

Nea förlåt att jag härma dig men jag skriver inte så mycket och jag vill skriva rätt mycket. Men kan någon ge nåt tips vad jag ska skriva, och glöm inte kommentera! ;)




Bajs på er från er egna bloggare!!!   XD X) :) :D ;) ;D =D =)

RSS 2.0