SkolAn oCH miTt Hår!!!

Hej alla läsare!

Idag har jag haft det bra i skola haft det som vanligt. Kom ni ihåg det att jag berättade att jag var tvungen och ta en hår inpackning och jag kom inte ihåg om jag skrev att sen gjorde mamma fyra flättor som blev jätte fina! Sen somnade jag sedan gick dagen och sedan idag när jag skulle ta ut dem så blev mitt hår skiiiiit snyggt det blev vågit  och jäätte lent ni skulle ha känt på mitt hår jätte lent!!! :D XD Men jag har lockigt i verkligeten som vanligt.  Jag kanske har någon låt att erbjuda ska kolla... Jo det har jag och här är den låten S&M ge den en stor applåd (nä jag bara skoja) Men här är den: http://www.youtube.com/watch?v=CNNRmWJZYqs Så men ni behöver inte se på musik videon det är bara en bild hela tiden men lyssna på låten och föresten den är av Rihanna! :) ;) Och föresten jag åkte skrillor på idrotten fast det va inte så vicktigt att berätta i entligen men ändå jag ville skriva det ändå.


Byebajs från er egna bloggare!!! :P =P XP

P.S Jag fick höra en jättekul grej i skolan i dag fast jag vill inte berätta det.  ^.^

Godkväll alla!!!

Hej alla läsare eller rättare sagt godkväll! :D


Idag har jag inte gjort så mycket jag har softat idag mest men ni skulle ha sätt mitt hår när jag vaknade! Det var förfärligt! :@ Men jag fick ut det tack vare min mamma om är bra på många saker men det är pappa med förståss. Sen satt jag vid datorn en liten stund och spelade sims sedan skulle jag gå på gympa men innan så åt jag lunch, korv och pommes jääääätte gott sen åkte jag på gympa. Jag tränade mellan halv tre och halv sex  sedan kom jag hem och var skiiiiiiiiiiiiiiit trött. Sedan fikade jag och min familj. Sedan var jag jag tvungen att ducha. Jag har så trasligt hår så jag var tvungen att ta inpackning!!! Sen så sitter jag här och skriver om min dag som nu och så såg min vanliga söndags dag ut.


Byebajs från er bloggare!!! XP :P =P


(Menar jag)

Lördag skönt!

Heej alla läsare!

Äntligen lördag vad skönt. Ska äta snart jag har spelat habbo och sånt som vanligt.
Här får ni en låt bara om jag bara får upp den:http://www.youtube.com/watch?v=mnOmqkwWVawYeeeej jag fick upp den hör hur den låter den är bra tycker jag, komentera hur ni tycker om den och om nått annat.

Trevlig helg och byebajs från er bloggare! :P XP =P XD :D =D <3<3<3


P.S Bli gärna medlem på habbo det är jätte kul!!!

Försenad sorry!

Hej alla läsare!
Förlåt att jag inte jag skrivit båt på tiden men jag var lite upptagen då men som tur skriver jag nu...!
Men jag har inte så mycket att skriva äää... Idag ska jag ha gympa och i skolan hade jag det bra bara att vi hade vikarie och att det var den längsta skol dagen i dag satt det var rätt jobbigt!

Byebajs från er bloggare!

Godmorgon!

Godmorgon alla!
Skönt helg jag sov till 9-10 Bingan låg typ en halv timme hos mig sen eller kanske längre jag vet inte. Idag ska jag åka till mediamarkt och köpa ett NintendoDSfodral (Kanske). -.-'

Byebajs från er bloggare! XD :D =D =p :p Xp

Fredag och lördag älskar det!!!

Hej läsare!
Idag har jag haft slöjd i skolan det var svårt att såga med lövsåg. Men iallafall det är skönt att det är helg i morgon skiiiiiiit skönt eller hur ni håller med mig eller hur ahha aaa!!!

Byebajs från er bloggare!

Nytt inlägg!

Hej alla läsare!
Det här är min nya blogg! Det kommer stå hur dagen har varit hos mig och sånt där hoppas ni kommer tycka att bloggen är bra. Här är några andra bra bloggar: balboabeijing.blogg.se; maarkstroms.blogg.se; grahnforever.blogg.se. Läs de gärna!

Byebajs från er nya bloggare!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0